مقالات مقالات .

مقالات

نکات ایمنی برای استفاده از تینر فوری

از تینرها برای کاستن غلظت رنگ استفاده می شود و به کمک آنها می توان رنگ را رقیق تر نمود و آن را به غلظت مورد نیاز رساند. این رقیق کننده های شیمیایی دارای کاربردهای زیادی در صنعت رنگ و نقاشی هستندکه از جمله اصلی ترین آنها می توان به بهبود خاصیت رنگ و همچنین افزایش خاصیت چسبندگی آن اشاره کرد.

از سوی دیگر با توجه به خاصیت حلالیت بالای این ماده شیمیایی از آن می توان برای پاک کردن رنگ های اضافی از سطوح مختلف و یا شستشوی تجهیزات صنعتی یا ابزار آلات و ماشین آلات استفاده نمود. در ادامه این مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی را در خصوص کاربرد و ویژگی های یکی از انواع پرکاربرد تینرها یعنی تینرهای فوری در اختیارتان قرار دهیم.

ویژگی های تینر فوری باکیفیت
یک تینر فوری مرغوب باید بسیار شفاف باشد و ظاهری شبیه به آب داشته باشد. به همین علت در هنگام تهیه این محصول باید توجه داشته باشید که ماده ای در تینر رسوب نکرده باشید و به اصطلاح آن را دو فاز نکرده باشد. علاوه بر آن تینر فوری می بایست فاقد آب باشد زیرا در غیر اینصورت در هنگام حل شدن رزین در آن، رزین رنگی کدر پیدا می کند. برای تشخیص وجود آب در این محصول می توانید مقداری از آن را با روغن مخلوط کنید و پس از حل شدن در آن مشاهده کنید که آیا محلول به دست آمده شفاف است یا خیر. در این حالت هر چه محلول شفافیت تر باشد مقدار آب نیز در تینر کمتر است.

نکات ایمنی برای استفاده از تینر فوری
همانطور که تینر فوری در صنایع مختلف مثل رنگ و مبلمان ماده ای بسیار مفید و کارگشاست، در صورتی که از آن به صورت نادرست استفاده شود و یا نکات ایمنی لازم رعایت نشود، همانند سایر حلال های شیمیایی می تواند آسیب هایی را به همراه داشته باشد. بنابراین در هنگام استفاده از این ماده شیمیایی باید دقت لازم را داشته باشید و تمامی نکات ایمنی را رعایت نمایید. برای این منظور دقت داشته باشید که این ماده با چشم های شما تماس پیدا نکند؛ زیرا در این صورت می تواند موجب سوزش بسیار شدید چشم و یا حتی تاری موقت آن شود. در عین حال اگر پوست دست شما دارای التهاب یا احیانا زخم است، از دستکش استفاده کنید تا موجب افزایش التهابات پوستی و سوزش پوست نشود. در نهایت باید بدانید که استنشاق تینر فوری به دلیل بخار های مضری که از خود متصاعد می کند می تواند به ریه ها آسیب برساند و سلامت شما را به خطر بیاندازد. بنابراین اگر دارای بیماری های تنفسی هستید، در هنگام استفاده از این ماده شیمیایی حتما از ماسک و همچنین عینک استفاده کنید و سعی کنید که در محیطی سر باز و یا دارای تهویه از آن استفاده کنید.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید نقطه اشتعال این مایعات فرار عموما در حدود ۴۰ درجه سانتیگراد یا ۱۰۴ درجه فارنهایت است. بنابراین برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه ای، در استفاده از این ماده باید همواره دقت لازم را داشته باشید و آن را دور از تابش مستقیم نور خورشید و ترجیحا در محیطی باز نگهداری کنید.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ساعت: ۰۴:۱۶:۳۲ توسط:admin موضوع: نظرات (0)